Labirynt logowania i „znikające” bonusy

timmerly

Member
Aug 17, 2025
32
0
6
Czy tylko ja mam pecha, czy proces logowania zawsze musi robić pod górkę w najważniejszym momencie? Próbuję wejść na konto przed derbami, a system nagle prosi o ponowną weryfikację, której wcześniej nie było. Najbardziej irytuje mnie to, że po odświeżeniu strony mój bonus, który miał być aktywny 'od zaraz', nagle wyparował z widoku. Czy ktoś z Was miał podobne problemy z sesją logowania na ggbet-pl.com? Czy to błąd techniczny, czy system celowo wylogowuje użytkowników przy dużym ruchu, żeby 'odświeżyć' kursy? Jak najszybciej skontaktować się ze wsparciem, żeby nie stracić szansy na zakład?

Fesha

Member
Aug 17, 2025
32
0
6
Też miałem podobną sytuację i z tego, co udało mi się ustalić, najczęściej chodzi o przeciążenie systemu przy dużym ruchu, np. przed derbami. Wtedy sesje potrafią się resetować, a bonus chwilowo „znika”, choć zwykle wraca po ponownym zalogowaniu. Warto spróbować wejść przez
GGBet zaloguj w nowej karcie albo wyczyścić cookies. Jeśli to nie pomoże, najszybszą opcją jest live chat – reagują tam szybciej niż mailowo i mogą ręcznie sprawdzić status bonusu.