Hej! Czy ktoś jeszcze oglądał finał US Open w tym roku? To, co zrobił Alcaraz, to była po prostu magia – młody, szybki, pewny siebie. Zaczynam się zastanawiać, czy w końcu doczekaliśmy się „nowego Nadala”?
Oglądałem cały mecz! Alcaraz to potwór na korcie – technika, spokój i świetna kondycja. Widziałem, że nawet na Wikipedii o US Open 2025 już zaktualizowali jego rekord – wygląda imponująco jak na taki wiek.
Dokładnie! To niesamowite, jak młodzi przejmują scenę – Sinner, Rune, Alcaraz…Ale i tak mam wrażenie, że Djoković nie powiedział jeszcze ostatniego słowa
Haha, też tak myślę! On zawsze wraca wtedy, kiedy już wszyscy go skreślają. Zresztą, taka rywalizacja między pokoleniami to najlepsze, co może być w sporcie.
Zgadzam się w 100%. Sama czasem obstawiam wyniki turniejów, żeby jeszcze bardziej się wciągnąć. Ostatnio znajomy polecił mi https://888starz-polska.com/zaklady-na-tenis/ — fajnie tam mają rozpisane statystyki i kursy, więc można typować z głową, a nie „na ślepo”
Ooo, dzięki! Zawsze szukałem czegoś, gdzie można połączyć emocje z analizą, a nie tylko szczęściem. Chyba spróbuję przy następnym turnieju, ale raczej dla zabawy niż z chęci wygranej
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.