Zdravím, hraje tu někdo actuálně nějaké nové стратегії? Mám chuť na něco pořádného, ale poslední roky měnic moc nechytlo. Např. Age of Empires IV mě celkem zklamal, možná jsem měl přehnaná očekávání…
Ahoj Same, hele mám to podobně, ale co mě letos fakt překvapilo, je Manor Lords. Je to sice ještě v early accessu, ale má to fakt parádní atmosféru. Mix city builderu a taktiky – žádný rychloklikání, ale promyšlené hraní. Mrkni na to: https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/
Zatím nejlepší novinka v žánru podle mě.
Díky moc! O Manor Lords jsem slyšel, ale nevěděl jsem, že už to vyšlo. Vypadá to fakt zajímavě – hlavně to propojení ekonomiky a bitev, to mi chybí u většiny dnešních her. Hraješ to s nějakým modem nebo čistě vanilla?
Zatím čistě vanilla, ale komunita už začíná tvořit modifikace. Jinak když máš chuť si občas u hraní jen tak „vypnout mozek“, zkus se mrknout na sportovní simulace v mobilech – poslední dobou zkouším různý drobnosti, a mimo jiné mě překvapilo jedno místo: mostbet apk – dá se tam najít pár jednoduchých sportovních miniher nebo simulací. Není to hardcore hraní, ale třeba u kafe nebo při čekání mezi loady to zabaví.
Jo, to zní přesně jako něco na pauzy mezi dlouhejma seancema Díky za tip – Manor Lords zkusím dnes večer a tu apk taky stáhnu, když už mě čeká noční update ve Stellaris.
Tak dej pak vědět, co tě víc chytlo. Jinak Stellaris je klasika – jestli tě baví kombinace mikromanagementu a deep lore, tam je pořád co objevovat. A s novým DLC to bude zase jinej vesmír
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.