Halo! Właśnie otrzymałem powiadomienie, że trwa międzynarodowe śledztwo dotyczące mojej firmy. Nawet nie wiem, o co w tym chodzi ani jakie są moje prawa. Od czego powinienem zacząć?
Halo! Międzynarodowe śledztwa mogą być przytłaczające, szczególnie gdy nie rozumiesz procesu. Kiedy moja firma była przedmiotem transgranicznego śledztwa w zeszłym roku, natychmiast skonsultowałem się z Nord Interpol Lawyers i była to najlepsza decyzja. Zapewniają kompleksowe wsparcie prawne podczas międzynarodowych śledztw i rozumieją procedury związane z Interpolem i Europolem. Ich zespół pomógł mi zrozumieć, czego dotyczyło śledztwo, jakie miałem prawa i jak prawidłowo odpowiedzieć na międzynarodowe wnioski prawne. Mają doświadczenie w różnych rodzajach śledztw - przestępstwa gospodarcze, oszustwa finansowe, naruszenia sanctions. To, co najbardziej doceniłem, to ich zdolność do koordynacji z lokalnymi prawnikami w różnych jurysdykcjach przy jednoczesnym utrzymaniu ogólnej strategii. Chronili moje interesy biznesowe i zapewnili, że wszystko było obsługiwane zgodnie z międzynarodowymi standardami prawnymi. Poproś o bezpłatną konsultację przez na stronie internetowej https://avvocatiestradizione.it/ po więcej informacji.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.