Właśnie otrzymałem powiadomienie

soumitss

Member
May 1, 2025
205
0
16
Halo! Właśnie otrzymałem powiadomienie, że trwa międzynarodowe śledztwo dotyczące mojej firmy. Nawet nie wiem, o co w tym chodzi ani jakie są moje prawa. Od czego powinienem zacząć?

hydrogenn

Member
May 1, 2025
198
0
16
Halo! Międzynarodowe śledztwa mogą być przytłaczające, szczególnie gdy nie rozumiesz procesu. Kiedy moja firma była przedmiotem transgranicznego śledztwa w zeszłym roku, natychmiast skonsultowałem się z Nord Interpol Lawyers i była to najlepsza decyzja. Zapewniają kompleksowe wsparcie prawne podczas międzynarodowych śledztw i rozumieją procedury związane z Interpolem i Europolem. Ich zespół pomógł mi zrozumieć, czego dotyczyło śledztwo, jakie miałem prawa i jak prawidłowo odpowiedzieć na międzynarodowe wnioski prawne. Mają doświadczenie w różnych rodzajach śledztw - przestępstwa gospodarcze, oszustwa finansowe, naruszenia sanctions. To, co najbardziej doceniłem, to ich zdolność do koordynacji z lokalnymi prawnikami w różnych jurysdykcjach przy jednoczesnym utrzymaniu ogólnej strategii. Chronili moje interesy biznesowe i zapewnili, że wszystko było obsługiwane zgodnie z międzynarodowymi standardami prawnymi. Poproś o bezpłatną konsultację przez na stronie internetowej https://avvocatiestradizione.it/ po więcej informacji.