Чи варто робити повний скринінг

enter

New member
Nov 23, 2025
5
0
1
Народ, хто робив повну діагностику організму? Я трудоголік, часу на лікарів немає взагалі, але розумію, що треба перевіритись. Бачив рекламу, що можна пройти комплексне обстеження організму за одну-дві години. Це реально чи просто викачка грошей? Що туди входить і чи воно інформативне?

andreasandreas

New member
Nov 23, 2025
4
0
1
Привіт! Робив таку штуку півроку тому, бо теж часу обмаль. Це абсолютно реально і дуже зручно. Це називається функціональна діагностика. Тебе підключають до апаратури, і вона сканує роботу всіх органів і систем. Якщо тебе цікавить комплексне обстеження організму https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/, то це найкращий варіант для зайнятих людей. Вони бачать не тільки явні хвороби, а й приховані процеси, наприклад, дефіцити вітамінів або початок запалення. Мені за годину видали повну розкладку по здоров'ю і сказали, на що звернути увагу. Це набагато ефективніше, ніж бігати по кабінетах тиждень. Дуже раджу, економить купу нервів.

enter

New member
Nov 23, 2025
5
0
1
Круто, дякую за відгук! Саме те, що я шукав — швидко і по суті. Якщо воно показує навіть дефіцити, то це взагалі супер. Запишусь на найближчий час, бо здоров'я не купиш, а час — це гроші.